Juhlatilat

Joustavat tilaratkaisut pieniin ja isoihin tapahtumiin

Tehdään tapahtumastasi totta

Anna meidän auttaa tapahtumasi järjestämisessä. Oli kyse sitten häistäsi, syntymäpäiväjuhlista, konferenssikokouksesta, workshopista, yrityksen virkistäymisillasta tai sukukokouksesta, meiltä löytyy tilat tapahtumallesi. Joustavien tilaratkaisujen lisäksi voimme tarjota tapahtumaasi sopivia majoitusratkaisuja ja lomakeskuksemme sijaitsee lähellä loistavia luontokohteita ja nähtävyyksiä.

Joustavat tilaratkaisut

Yhdessä juhlatilassa on pöytäpaikkoja 40 vieraalle. Jos molemmat tilat yhdistetään, tapahtuman voi kasvattaa 80 vieraalle. Suuri aulatila toimii erinomaisesti tarjoilutilana ja suuri teollisuuskeittiö on käytettävissä juhlatilojen vieressä. Suurempiin juhliin voimme tarjota myös pitopalvelua. Olemme Ruokaviraston tarkastama toimija. Voit lukea oivallisista tuloksistamme Oiva-raportista.

Majoitus

Juhlatilojen kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee kolme huoneistoa, joissa on 24 sänkypaikkaa ja 4 vuodesohvapaikkaa. Samalla pihalla sijaitseva Lomatalo voi majoittaa yhteensä 26 vierasta.

Kokonaisuudessa Aneen Lomalla on mahdollisuus majoittaa 80 henkilöä. Lisäksi tarvittaessa voidaan järjestää muutamia lisävuoteita.

Lisätekemistä juhlaväelle

Pääpihalta on mahdollisuus vuokrata suuri saunarakennus grilleineen tai pieni, vuonna 1947 rakennettu puusauna. Lisäksi kesäaikaan on mahdollista vuokrata Anetjärven rannassa oleva saunatupa.

Aneen Loma sijaitsee lähellä useita erilaisia luontokohteita. Korouoma, Riisitunturin kansallispuisto, kolme laskettelukeskusta ja monta muuta kohdetta noin tunnin ajomatkan päässä.

Ota yhteyttä

simo.anetjarvi (a) pp.inet.fi

Voit kysyä lisätietoa ja tehdä varauksia sähköpostitse. Voit myös ottaa yhteyttä meihin tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Simo Anetjärvi
+358 400 196 638

Irma Anetjärvi
+358 408 320 633

Huom! Jos emme heti vastaa soittoosi, saatamme olle navetassa. Voitte kuitenkin jättää viestin ja vastaamme siihen heti kun mahdollista. Jos olet lähellä, tule maatilallemme, joka sijaitsee 500 metriä Aneen Loman pääpihalta.

Sijaintimme