Leirintäalue

Vuokrattavana kymmenen sähköistettyä ja langattoman verkkoyhteyden omaavaa järvimaisemapaikkaa.

25 €/vrk, jos enintään 4 asukasta
30€/vrk, jos enemmän kuin 4 asukasta

Leirintäalueella on vuokrattavana 10 sähköpaikkaa järvimaisemalla ja langattomalla verkkoyhteydellä. Leiriläisille on käytössä huoltorakennus, grillikatos ja kesäkeittiö.

Huoltorakennus

Huoltorakennuksessa on suihkut ja sauna, vaatepesukoneet ja erilliset vessat miehille ja naisille. Saunasta on suora yhteys uimarannalle. Jos olette isommalla porukalla liikkeellä, voitte kesällä halutessanne vuokrata saunamökin, joka sijaitsee saman järven rannalla muutaman sadan metrin päässä leirintäalueesta.

Veneitä ilmaiseksi lainaksi

Vierailusi aikana voit käyttää vapaasti leirintäalueella olevia veneitä ja käydä esimerkiksi kalastamassa ison hauen paistettavaksi. Tai rentoutua ja nautiskella vain luontoäänistä. Ranta on turvallinen lapsille järven ollessa hyvin pitkään matala. 

Luontokohteita ja nähtävyyksiä

Leirintäalueemme sijaitsee lähellä useita erilaisia luontokohteita. Korouoma, Syötteen kansallispuisto, Riisitunturin kansallispuisto, kolme laskettelukeskusta ja monta muuta kohdetta tunnin ajomatkan päässä. Lisäksi puolen tunnin matkan päässä on Pentikin kulttuurikeskus ja vuonna 2020 Lapin parhaaksi ravintolaksi nimetty Tapio.

Ota yhteyttä

simo.anetjarvi (a) pp.inet.fi

Voit kysyä lisätietoa ja tehdä varauksia sähköpostitse. Voit myös ottaa yhteyttä meihin tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Simo Anetjärvi
+358 400 196 638

Irma Anetjärvi
+358 408 320 633

Huom! Jos emme heti vastaa soittoosi, saatamme olle navetassa. Voitte kuitenkin jättää viestin ja vastaamme siihen heti kun mahdollista. Jos olet lähellä, tule maatilallemme, joka sijaitsee 500 metriä Aneen Loman pääpihalta.

Sijaintimme

Kuvia