24+4 henkilöä – Päärakennus

Päärakennuksessa on kolme asuntoa, sauna ja juhlatilat

Kolme asuntoa, sauna ja juhlatilat

Päärakennus oli rakennettu vuonna 1947 toimimaan kouluna. Rakennus on kunnostettu juhlatilaksi ja loma-asunnoiksi vuonna 2008.

Päärakennuksen juhlatiloissa voidaan kestittää tilavasti 80 ihmistä, kun koko tila otetaan käyttöön. Tunnelmallisiin pieniin juhliin voidaan toinen tiloista sulkea ja luoda juuri kyseiselle juhlaväelle sopivan kokoiset juhlat. Tilavaa eteistilaa voidaan käyttää esimerkiksi ruoan tarjoamiseen. Eteistilan vieressä on täysin varusteltu teollisuuskeittiö juhlien järjestäjän käyttöön.

Päärakennus sijaitsee Aneen Loman pääpihalla, jossa juhlaväellä on mahdollisuus käyttää grillikatosta. Lisäksi samalta pihalta on mahdollisuus vuokrata suuri saunarakennus grilleineen tai pieni, vuonna 1947 rakennettu puusauna.

Päärakennuksessa on kolme huoneistoa ja saunan. Molemmat yläkerrassa olevat huoneistot sisältävät kolme kerrossänkyä, vuodesohvan, hyvin varustellun keittiön ja oleskeluhuoneen. Alakerran huoneistossa on kolme makuuhuonetta, joissa on kaksi sänkyä ja viisi kerrossänkyä yhteensä. Kokonaisuudessaan nämä asunnot voivat majoittaa jopa 24+4 vierailijaa.

Huoneistot

7 henkilöä – Kolmen makuuhuoneen huoneisto
Kolmen makuuhuoneen huoneisto keittiöllä ja kylpyhuoneella.
6+2 henkilöä – Yhden makuuhuoneen huoneisto
Yhden makuuhuoneen huoneisto keittiöllä, kylpyhuoneella ja jaetulla saunalla

Oletko järjestämässä juhlia?