Saunatupa

Suomen 100 parhaan saunan joukossa oleva saunatupa on varattavissa kesällä.

Sadan parhaan joukossa

Meillä on kunnia mainita, että VisitFinland on valinnut saunatupamme Suomen 100 parhaan saunan listalle. Tervetuloa kokeilemaan! Voit tarkistaa saatavuuden lähettämällä meille sähköpostia.

Sauna

Täysin sähköttömään, puulämmitteiseen ja kuumavesipadalla varustettuun saunaan mahtuu lauteille noin 7 henkilöä yhtä aikaa. Saunasta on lyhyt polku pulahtaa Anetjärveen. Myös vilvoitteluterassi on järven puolella.

Yhteistilat

Yhteistiloissa on isot ikkunat järvelle, sänky ja sohva sekä kymmenen hengen pöytä. Saunatupa lämpiää puu-uunilla, jossa voit samalla keittää kahvit ja valmistaa ruuan. Saunatuvassa voi myös majoittua, jos haluaa nauttia yöttömistä öistä ilman sähköä.

Muut tilat ja palvelut

Saunan vieressä on pukuhuone ja ulkovessa, joka sopii myös invakäyttöön. Ulkona on myös nuotiopaikka ja soutuveneet vapaasti käytettäväksi.

Saunatupa on 600 metrin päässä leirintäalueelta, mutta tarvittaessa myös saavutettavissa autolla.

Ota yhteyttä

simo.anetjarvi (a) pp.inet.fi

Voit kysyä lisätietoa ja tehdä varauksia sähköpostitse. Voit myös ottaa yhteyttä meihin tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Simo Anetjärvi
+358 400 196 638

Irma Anetjärvi
+358 408 320 633

Huom! Jos emme heti vastaa soittoosi, saatamme olle navetassa. Voitte kuitenkin jättää viestin ja vastaamme siihen heti kun mahdollista. Jos olet lähellä, tule maatilallemme, joka sijaitsee 500 metriä Aneen Loman pääpihalta.

Sijaintimme

Oletko järjestämässä juhlia?