Aneen Loma – Posio

Miljoonien tähtien, revontulien, valkeiden kinosten, kristallin kirkkaiden järvien, syvänsinisen taivaan, keskiyön auringon ja rentouttavan levollisuuden lomakeskus.

Palvelumme

Haluamme pitää huolen siitä, että voit nauttia olostasi; oli sitten kyseessä häämatka, pysähdys vaelluksen keskellä, perheloma Lapissa tai yrityksen virkistystapahtuma.

Majoitus

Loma-asuntoja jokaisen retkeilijän tarpeeseen

Leirintäalue

Karavaanareille ja telttailijoille leirintäpaikat järvinäköalalla

Juhlatilat

Joustavat tilaratkaisut pieniin ja isoihin tapahtumiin

Varaa loma-asunnot osoitteessa booking.com

Loma-asuntoja, mökkejä ja karavaanaripaikkoja Lapissa upealla sijainnilla.

Lähiruokaa Aneen maatilalta

Olemme myös farmareita ja perhetilamme siirtyi meidän omistukseen 80-luvun loppupuolella. Maatilamme on suuntautunut lähinnä lypsykarjaan ja siten maidontuotantoon. Pääasiallinen lypsyrotumme on holstein. Maidon lisäksi valmistamme lähituotantona pieniä määriä lihatuotteita.

Ota yhteyttä

simo.anetjarvi (a) pp.inet.fi

Voit kysyä lisätietoa ja tehdä varauksia sähköpostitse. Voit myös ottaa yhteyttä meihin tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Simo Anetjärvi
+358 400 196 638

Irma Anetjärvi
+358 408 320 633

Huom! Jos emme heti vastaa soittoosi, saatamme olle navetassa. Voitte kuitenkin jättää viestin ja vastaamme siihen heti kun mahdollista. Jos olet lähellä, tule maatilallemme, joka sijaitsee 500 metriä Aneen Loman pääpihalta.

Sijaintimme